Skip to main content

ASSALAMUALAIKUM KEHIDUPAN BARU..


senyum selalu <3

hye..how..Finally.. the day has come :B You know what day is today? it's wednesday.. Really sorry because I really don't have the time to update this and this.. hihi But now i'm here.. Being busy for the whole week.. And now just finished my work. YEAY! Tinggal presentation je ;) Just now I called my mum, because she text me cakap yang my sister, Emmylia at Sarawak dah selamat dibedah.. Alhamdulilah, everything goes well.. When I talked to her, I can hear that she's crying, but i pretend to be strong enough when talk to her.. I pun sebak sigh* sebab semalam i try to be strong that i want ry to step up by myself..i dont want him anymore.. just let us be a friend from now on..I know it, im not strong without him.. but he's got their own life..i wont bother..you are strong enough to face this.. Weee.. after all the night long..before i sleep..i crying harder besides the window..always reminisce him..OMG.. i need ti sleep now..hope tomorrow when i wake up..i will be okey.. i hope this year i will survive.. hehe wheres my next? erk.. i mean my new power rangers blue..



yes, lately my life is kind of miserable.. Is not that i'm trying to say that my life before this is perfect, no such thing man.. A bit depressed with the job and sometimes my negative feeling over shadow la plak an.. But i manage to control myself from taking the laughing gas.. hihi thanks for preventing me from taking those thing again and again.. People keep talking about me? heh I don't care and i don't give a damn.. sorry haters, i'm happy and special in my own way.. i dont want after this.. i will fight with my hero because of someone else.. annoying dude! now better im smile and follow my own way..yes right!

YES! THIS IS A NEW ENTRY..PEEPS.. PLEASE IGNORE THE POST ENTRY BEFORE OK..
THIS IS A NEW ENTRY FROM MY BOTTOM HEART.. :)

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P