Skip to main content

AWAK NI JAHATLAH!!! AWAK PEGILAH KAT DIA.. AWAK PEGILAH TIDO NGAN DIA.. XMO AWAK LAGI!!!

Awak-awak.. pertama kali tengok awak..
saya rasa macam malu je..
sangat blushing muka saya..
mahu je saye tgk muka awak dekat-dekat..

Awak-awak.. time awak terjeling saya..
ya Allah..nak jatuh jantung saya..
tapi saya cover line.. class kne tetap jaga..
tapi kawan saya lak lebih-lebih borak ngan awak.. (geram je!)

Awak-awak.. time awak tiba2 bagi saya no fon awak..
saya dapat sms dari awak..
ya Allah cam nak terjatuh katil..
asek ketawa je saya.. macam orang gila..
kawan saya pun pelik tengok saya.. da mereng ke?

Awak-awak.. bila time awak call saya..
saya macam gerun je nak angkat..
sebab takut tak taw nak borak ape..
sebab x biasa pun cintan2 dalam fon...

Awak-awak.. time kita tukar2 pic dulu..
webcam dulu.. tersengih2 je awak tengok saya nape?
dalam bilik tu cam nk terbang je saya..
nak melepasi bumbung umah saya kalau boleh..

Awak-awak..time 1st kita jumpa dulu..
thanks blanja minum n mkn n hadiah yg awak bagi..
time saya jumpa awak pulak kt umah..best sgt..
awak memang pndai layan pangai princess!

Awak-awak.. time awak datang sekali lagi kt umah saya..
saya rasa da mcam lain je..
awak terlupa bagi upah..awak x cium 5 kali kat dahi..
tapi just dekat bibir je sekali..ada apa-apa ke?
Awak drive balik JB nanti hati-hati ok..

Awak-awak.. saya sms awak ni kat mana?
awak reply masih di highway and ada kesesakan lalu lintas..
saya reply ok.. hati-hati drive..
sampai awak sms saya ok..
awak-awak..dan malam ni..mana sms saya?
Mana upah saya? Mana nite2 saya?

Awak-awak..awak main2 ek dengan saya?
mak awak cakap awak da takde?
Ape tu?tak faham la.. awak takde tapi pegi mana?
awak-awak.. ni raya taw..
baru bermaafan..awak kat mana?

Awak-awak.. awak da pergi dulu?
awak janji ngan saya nak ke Penang nanti..
awak janji ngan saya nak ajar saye drive..
awak janji ngan saya nak mkn kt NZ lagi..
awak janji ngan saya nak jmpe kat KLCC lagi..
awak janji kali ni awak sendiri jemput saya naik kete ke
JB tanpa perlu saya naik bus yg sempit tu lagi..
awak..saya bosan..saya menci awak..
awak tinggal saya macam ni je..
sedangkan saya nak buat apa sorang2 kat sini?
sape nak kat saya? Dah takde sape yang sama mcm awak lagi..

Awak..time mak awak call tu..
tersekat nafas saya awak..
mata saya pun samar-samar je pandangannya..
terseksa jiwa saya awak.. sesak sangat..
penat da nak tarik nafas time nangis..
penat da nk berhingus time nangis..
penat sangat nk merah2 mata..
penat sangat nk merah2 hidung..pipi..
penat da bibir saya nk terkumat kamit..
penat da dada saya nk turun naik sebak dengan awak..
awak jahat.. awak suka sangat tidor kan?
Pergilah tidor di sana awak..
moga awak bahagia dengan PASANGAN BARU awak..
iaitu Allah s.w.t.. tapi satu je awak..
awak tidur tu mimpi saya selalu ok..
awak bagi saya upah yang banyak2 ok..
saya nak BERJUTA2 LEMON..

Comments

Anonymous said…
x smpai hati nk bce post ney...post ney chumel sgt...x smpai hati nk bce...tkut2 luntur kechumelannye nt....terlalu chumel smpai terharu.. TT

suke sgt~~~ ^_^
-aLia-
Anonymous said…
eh, yg 'awk' tuh masih hidup lagi kn? kn?

-aLia-
EIZ HARANTON said…
to -alia-
die sudah tiada la..
sudah di syurga..
amiiinnnn :(
Anonymous said…
O.O...I'm so sorry~~~ TT
I'm really sorry for asking... *guilty*
Can i ask one more thing?
How / why did he 'go'?

p/s : thanks for answering although it's hard for you....
EIZ HARANTON said…
accident..
is ok..
now ill let 'awak' go.. :)
huaarrgghh!!!! :(
Anonymous said…
i'm really sorry, ya...*hugs*
Anonymous said…
welcome...Come to me if you need help, ya! [Ntah ape aku merepek ney] hehe^^

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P