Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2010

DUA HARIAN DENGAN PRINCE HERRY!

Ni lah Prince Herry aku..
sebelum aku ade Princess Whitney..
Herry lah yang banyak berjasa dengan aku..
smapai die sakit sebab xcdent b'sama aku hehe..
then lps beberapa hari Whitney kuar..
die da majok skit..hehe
now aku bawak die brsiar2
smbil teman aku g kerja..



Owner Prince Herry
bersiap jap..kasi hensem2 skit..
then bru leh g siar2 hehe..


hari seterusnya aku
bawak Prince Herry g..
PIKENIK MANJA2 JEW..
kt Tasek Rahsia namanya..
(siap ko aziemahkumaladewialhanj..)
asek bocor rahsia je..haha


ni makanan time PIKENIK
aku masak SEPEGEDIK..eh silap..
spaghetti jew..
and air DUTCH LADY jew..
boley macam tu? simple je kan?
xpe..janji best and sempoi and relax
sambil tengok matahari terbenam..
TERBENAM ke masalahnye? huhu........

AHKHU BUHUKAN DIRINYA..

Khau shuruh ku mashak shedap2
agar ihbu mu shetuju..
ahku punwuwuwu turutwuwu kn saja
ku bergelut dengan shayur, ikan mendanye ku tak taw..
hingga ak ak ak akhirnya ku chapai telfon
huntuk panggil bom….ba..

jahhhngan suruh aku jadi seperti dihiya
aku tak mahu walau ku dah hias..
kahhhlau tak nak usyaaah bilang
kau nak

bihiya ha ku cuba jadi aku
seperti aku
buhhhkanya shusah
untuk mengahaku
ada sebab khau tingggalkan dihiyaaaa…

khau shuruh ku pakai lawa2
agar teman mu shemburu..
akuwuwuwuw tepekkkkkan segahalaaa
ku pekatkan dehengan behedak
lipgeheloosss yang tak serasi dehengan ku
hingga akak ak khau temanku ke klenek bahagiaaaa…

ahku bukannya yang terbaik
tapi ku chuuuba khu chuuba
hanya satu yang ku pinta
agar kau chuuuba kau chuuuba

jahhhngan suruh aku jadi seperti dihiya
aku tak mahu walau ku sudah hias..
kahhhlau tak nak usyyah bilang
kau nak

bihiya ku cuba jadi aku
seperti aku
buhhhkanya shusah
untuk mengahaku
ada sebab khau memilih ahku…

Mehngapa khau pilih ahku ahku..
mehngapa khau pilih ahku ahku wuwuwuwu..
ket…

SEMALAM KUAR JUMPA MENDA NI!

Omey kan TAG tu?
saje beli untuk
kereta baru..
kalu leh nak jaga
kete tu baik2..
and schaaaayunk! kt Abg AMRIE!!!
huehuehue ;P

AWAK NI JAHATLAH!!! AWAK PEGILAH KAT DIA.. AWAK PEGILAH TIDO NGAN DIA.. XMO AWAK LAGI!!!

Awak-awak.. pertama kali tengok awak..
saya rasa macam malu je..
sangat blushing muka saya..
mahu je saye tgk muka awak dekat-dekat..

Awak-awak.. time awak terjeling saya..
ya Allah..nak jatuh jantung saya..
tapi saya cover line.. class kne tetap jaga..
tapi kawan saya lak lebih-lebih borak ngan awak.. (geram je!)
Awak-awak.. time awak tiba2 bagi saya no fon awak..
saya dapat sms dari awak..
ya Allah cam nak terjatuh katil..
asek ketawa je saya.. macam orang gila..
kawan saya pun pelik tengok saya.. da mereng ke?
Awak-awak.. bila time awak call saya..
saya macam gerun je nak angkat..
sebab takut tak taw nak borak ape..
sebab x biasa pun cintan2 dalam fon...
Awak-awak.. time kita tukar2 pic dulu..
webcam dulu.. tersengih2 je awak tengok saya nape?
dalam bilik tu cam nk terbang je saya..
nak melepasi bumbung umah saya kalau boleh..
Awak-awak..time 1st kita jumpa dulu..
thanks blanja minum n mkn n hadiah yg awak bagi..
time saya jumpa awak pulak kt umah..best sgt..
awak memang pndai layanpangai princess!
Awak-aw…

KARANGAN BM SAYA BERTAJUK: BATU PAHAT EPISOD LAST!

Tengokla..nak amik pic ngan
kete sendiri pun da xde mood!

URGH! Eih! Ahh! Bangon lewat lagi..penat katanya malam itu hehe... yela.. Omuk leh lgi ckp hantu2.. kata hantu tgh tgk aku..then aku pun terpaksa tdo smbil tman die tgk tv channel singapore! Time dile aku da kt bilik pun aku xtaw..dri kt ruang tamu tib2 da kat bilik.. hantu agaknye yang angkat aku..

Pagi jam 12 tu..pagi ke? Tengah hari tu..bangun and mandi-manda jap.. then mekap2 Omuk.. then majok2 jap.. then masuk umah smule.. then kuar smule.. then masuk umah lagi..pergh! penat drama TV1 ni.. then makan tengah hari berlaukkn nasi putih, ikan masak asam pedas (best gilak) padahal aku bedal kuah je.. ngan sayur.. sbeab x reti nk mkn kepala ikan..besar kot ikan-ikannya..

Sebelum balik KL singgah sini jap.. Lepas makan je..trus la kuar jalan2 jap.. then singgah kali terakhir kt Square One lgi skali sbb aku ngade2 kata nak beli file..and buku tulis.. mcm kt KL xde.. bkn xde kt KL.. tp xde time aku nk beli nti.. busy katanya..haha.. the…