Skip to main content

A&E LAGI..HAHA EIZ & AP..


ni lah tgn aku yg xcdent tu.. ;(

Wah..da lama rasanya tak berBLOGGING selepas tgn2ku..
sakit kerana xcident dengan kereta siot..
pom cina lak tu yg langgar aku..then curi duit aku lak tu..
fuhh~ mls nk cite hal xcdent..mau yg happy2 je..
naseb ade Abg Amri..tuw yg dibelakang ngah terlongkop tuw..
huhuhu..


AP & EIZ

pergh! da lama giler..
aku x jmpe kwn baik aku ni..
yg keturunan Mamak Penang ni..
dlu kami sekolah rendah..
smpai menengah sama2..
da mcm adik beradik da..

kadang2 tido umah die..
mkn..lepak..shop2..
tgk muvee..karok..
n mcm2 lagi ngan die..
nama die AP..
hahaha..

sape2nk kenalan..meh hubungi die
di talian NUR.. ;p


Dlu klu nak taw..
size badan aku adelah mcm die..
yg sekarang ni..odap2 je..(odap ke?)
then size bdn die adelah mcm aku..
tp bile jmpe semula..
die lak bdn yg berisi skit..
aku lak yg kurus mcm die dulu..
_________________________


"wow best la ko eiz..
kje glemer skrg..jmpe artis..
weyh ape cite trbaru artis?"


"mls aku nk cite artis..
pnt aku tulis ko x beli URTV ke?

"Haha..aku x smpt nak beli..

"Gitulah mung! konon support kwn2..
hahaha..


-byk giler gosip2an yg kami bualkan..
pergh rindu siot ble kenang balik..
zaman skolah skulih dlu..
dlu die ni suke ejek aku tonggek..
sebab dlu aku jln selalu mendada katanya..
now sekarang ni..
aku da kurus..xde mendada n tonggek da..
die lak yg mendada n tonggek hahaha..

~Apa yg penting..die kata die nyesal x study mcm aku..
study apa yg kita minat dan kita mampu buat..
dulu die minat hiburan..tapi sebab family suh main ngan nombor..
jadilah dia sebagai akauntan..~ goodluck AP

Comments

Amy Hj Lasem said…
xcident dpt brape hari MC??
Indra said…
hayo... ciannya dia accident..

be careful nxt time okeh..
=)

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P