Skip to main content

2010

It is kinda sad that 2009 is finally over and done.. There was so much memories.. 2009 was so sweet.. but I guess everything will eventually comes to an end, good or bad.. This year, my new year celebration is at BUKIT BINTANG.. with my FRIEND & SISTER.. Actually, I never really celebrate NEW YEARS as I can't stand crowds.. No I am not the type who would go for countdowns or such thing.. I celebrate in my own way.. But this year is a amazing New Year for me.. List please.. yeah! Pusing2.. Makan2.. Lepak2.. Karoke2.. Sepak2.. Tampar2.. Ngumpat2.. n lots of activities.. Hahaha.. for atleast i will release my tension..and yang best semuanya tidak dirancang pun.. Sarimah Ibrahim cakap it was ‘Tangkap Muat’..

Wow, it's 2010 now, new year, new dreams.. On New Year resolutions, I don't really have a list..haha.. Well maybe I could have a wish or two.. I just hope that 2010 brings something different for me, I kinda expect there would be a change though.. And hopefully 2010 brings a grown up me from 2009.. Yeah no fooling around anymore.. Big thing on 2010, I am turning 22.. OLD!

p/s: perkara yang paling kelakar dalam hidup aku..seumor idup aku x penah buat ini "ajak orang dalam myspace yang baru kenal dulu actually Azim yg kenalkan..untuk celebrate NEW YEAR..haha..gile2..tapi tak jadi..sebab aku takot dah nak jumpa mamat tuw..

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P