Skip to main content

JACKASS

Hmm.. Nak emo kejap boleh? kejap je.Jadi melayu kejap la bila emo eh.
Rasa dalam hati nak curse or reka ayat ayat mencarut baru tapi apa kan daya lidah saya tak dicipta untuk perkataan perkataan itu.Tapi takpe la at least ada la terasa nak bercursing kan.Tahniah..

Okay so I named him Mr.Deja-vu today.Tapi little did I know that it is really a Deja-vu.Dia memang dah sah sah la Deja-vu tapi tak sangka la pulak the same thing akan jadi lagi sekali kan.Okay maybe patut dah disangka kan since sepatutnya jugak,pengalaman mengajar.Tapi mungkin TAK masuk ajar.haih..

Janji manis,ayat madu memang Champion la.Initially ingat this time it's not going to be THAT easy for you.Then tengok tengok hati sendiri sakit jugak.Memang what the hell la kan?. Takde sakit macam dulu sangat tapi sikit sikit tu ada la.Sikit pun still ada.Patutnya dah takde langsung.Fine la maybe nak acah acah ego tapi tak jadi.hmm..

Okay la maybe sikit tu rasa dia dah berubah.SIKIT je.Tapi dia buat hal lagi.Gosh bagi excuse lame yang sama macam dulu kot.Semua masih diingat kot walaupun sudah sembilan bulan yang lepas.Masih jelas di ingatan okay? Tak payah la nak copy paste alasan.At least kalau nak bagi excuse pun,fikir la benda lain.Bosan lah.Creative la sikit.haih..

Cukup cukup la what you did nine months ago.Takkan nak buat lagi kot? Are you freaking serious? Jackass betul.Saya bukan tisu yang orang buta tu jual okay.Tisu tu orang beli pun simpan kot.haih asal la emo ni.Tak patut la emo lagi pasal orang yang sama and benda yang sama.Sangat buang masa.Tapi ter-emo jugak.Mengeluh dah banyak ni.hmm..
So sekarang ni yang sudah tu sudah la.Penat emo,penat fikir.Lagi lagi emo or fikir pasal orang yang worth NOTHING..

Tengok ni first post bahasa rojak emo punya pasal.Dah jadi apa ntah blog ni.
Geram ni..

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P