Skip to main content

JUST TRIP TO JB..include stupid story tale..



This year I will be spending my Raya in MELAKA..
REMBAU..KUANTAN..and JOHOR..
Yeah a lot of travelling I must say..
and that starts tomorrow where I will be heading to JOHOR..
I should be packing but I am not..
I will have my Raya holidays for 1 weeks..
and that include my cuti raya.Yay!


At this moment..I already have all that I need for Raya..
Everything's checked..I guess this Raya would be like..
any other Raya before..Okay maybe the difference is..
I may not be getting as much of duit raya like before..
and Im celebrate this raya with JENG3..
I am 21..Oh come on,to think again,nobody's..
too old for money right? at least for me ;P
nak duet raya jugekk!!

I am hoping that Dad's broadband..
could get its signal in KUANTAN..
this time so that I could update my blog..
and Facebook during my time there..(but its not work)
The last time I was there,internet sucked..
Well if it's not then I guess I'll only be able to online after..
I get out of KUANTAN which would be oooonnnn..
the 7 SYAWAL of Raya onwards.



time ni sblm otwy blik kuantan..
kami sempat jgaklah pergi singgah ke pantai dahulu..
sambil tu mncari port untuk mkn..
bkn port untuk tet tet tet k..
nak mampos..hahahahahaha..
So here I wanna wish friends and everybody..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
Maaf Zahir & Batin.
May all of you have a wonderful Raya
GOODNITE EVERYONE..

P/S.. mula mula..
aku nk kisah smlm 26hb6/09 tu..
n im try to put as much my pic with abie..
but im reda dahulu..ntah la sian plak si abie..
x pasal2 die plak yg kena..
because of what? because of ade si polan plak..
kacau hidup aku..
well nti gwe wat story tu n pic2 nye skali k..
azim tggu shj je k..
kasi panas skit huhuhuhu..

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P