Skip to main content

HULAHEIHO HARI YANG CERIA ;-)


arini jom kite buka buku baru..
ahakz..kalu xde buku lagi..
g kedai POPULAR cepat..
byk design yg lawa2 dlm tu..

aziem minta maaf ek sbb tengking2 kau babe..
wan sorry beb sbb aku, kau da lawan2..
ngan abang angkat kau..sorry gile2 beb..
so arini malas da nk ingat sape2..
kite sama2 jalani kehidupan sendiri..
STEP UP BY UR OWN!

kalu punya peluang later kiter bor..bor lagi..
hem pun malas dan nk over entertain dlm..
hubungan korang..yang penting pas ni..
aku nk jage adik aku sorang jew si Aziem..
hope kau jgn ngade2 lgi mls blajar..
if x reti ape2 tnye aku (hebat plak aku)
atleast im good than THEM..kot..
aku akan cube ajar ape yg aku taw la..
n aku leh jdi PERSONAL TUTOR kau..
***********************************

mimpi aku pagi tadi dah membukakan mata aku..
untuk tahu meniti jalan2 yang wangi lgi bersih..
hey nti 14hb aku pergi buka puasa kt..
TUPAI-TUPAI..so nk ikot ak?
huhuhuhu..later la ek? yg pnting..........
aku nk gak mkn free NASI AYAM kau..
*********************************

"JIE ko jgn main lagi JIE..
ko tu ngah STUDY lgi..
kang KEJI jadinya nanti..
jangan jadi macam orang tu JIE..
hope ko jadi orang MUDA yg berjaya..
macam aku(KOT)..u GOT talent..U go JIE"e/s

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P