Skip to main content

FORGIVENESS SOMETIMES CARRIES A PRICE!


cube teka apa yg di DOAkan? photo:aziem


aku mendoakan supaya memBUSYkan diri..supaya cepat melupakan orang itu..

aku xmo sia2kan cita2 aku untuk berjaya sblm umur 30..
now aku bru 20..n turning to 21 on dis DEC..
walaupun masih belum puas enjoy dunia remaja..
tp xpe.. yg penting im still SuperB! 20..

beb bukan senang nk berkerjaya dalam umur sebegini..
lebih2 lgi di kelilingi dengan org yg sudah matang..
tapi xpelah..cube je beb..untung2 senang bina NAMA..

beb..aku hope nti kau faham kenapa aku..
buat kau macam tu beb..aku buat itu sume..
adalah ingin mengejar SESUATU..
sesuatu yang tidak perlu aku sebutkan..

beb..dalam umur yg masih muda n kuat ni..
kau timbalah sebanyak mungkin ilmu n skill..
carilah ape talent yg kau ade n polish la sebaiknya beb..
so aku hope kau akan trus sukses..n jgn lupe kn aku..
n yg penting tlg aku cri BECKHAM beb.. ;-P


"Andy..for all the things happen..
aku x pernah salahkan kau..
hope kau di atas sana baik2 sahaja.."-E/S

Comments

Popular posts from this blog

WHY SPARKLING FOR PEOPLE WITH MONEY?

SPARKLING SKINCARE ADALAH SET PENJAGAAN WAJAH YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
DARI KOREA ( TONER ESSENCE DAN DAILY SERUM) SERTA FILIPINA (CLEANSER DAN GLUTAWHITE KOJIC NIGHT CREAM) APA KEHEBATAN SPARKLING SKINCARE BERBANDING SET PENJAGAAN WAJAH LAIN DI MALAYSIA?                 MENGIKUT SEJARAH SPARKLING SKINCARE, ia adalah set penjagaan wajah yang dihasilkan pada tahun penghujung 2010. Dimana, skincare ini hanya mempunyai Cleanser dan juga Glutawhite Night Cream. Dimana kedua bahan ini adalah dari penghasilan negara filipina. Ia mula di perkenalkan oleh instagram "loveandcherry" kini berubah kepada nama suaraharanton (acc instagram ini di hack).
                 Pada bulan 3 tahun 2011, dengan sambutan Cleanser dan Glutawhite ini meningkat, maka founder mula menjengah apa yang terbaik untuk dimasukkan di dalam set nya. Kerana, ketika tahun 2011 Malaysia dilanda Skincare mesti mempunyai 4 items sekurangnya. Ketika itu, founder hanya menjumpai Essence toner pati lemon yang sejuk dar…

WAH..Anugerah Skrin 2009..

wah da lme btol x tlis blog..
da lme btol x berdialog ngan kwn2..
hmm..mungkin dsbabkan kesibukan yg cam hanj..
terpaksa melupakn skjp berBLOGGING in..
well..ni just nk upload skit pic2 yg..
tergendalan..n beberapa caption utk..
setiap pic..hehe..enjoy..
ni pic sewaktu aku kne cover ASK09 (anugerah skrin 09)
bertempat di dewan PWTC..bertemakan ala2 arab..
Hikayat 1001 Malam..then aku pkai bju tido la..hehe..

ni pic sewaktu aku mintak WAN SHARMILA.. wish utk 4oth URTV..yg tengah tu unknown..

ni EIRMA TV3..thx to EIRMA..
yg pnting 1st time tgk EIRMA Egyptian..
haha..sgt2 cool2..
ni pic antara wartawan2 yg BEST..
bergambar bersama artis2..

APA YANG SAYA AMALKAN?

sebelum mencuci muka..
mahu ramai terpikat dengan kita?
dan sayang akan kita..
even clash pun masih lagi ada
yang nak kita balik..
amalkan..
bacaan 2 kalimah syahadah,
selawat 3 kali,
al-fatihah sekali,
ayat 3 kul sekali..
sebut nama panjang kita
berserta BIN atau BINTI..
dan sebutlah..
"ya allah ya tuhanku, ampunkan segala dosa ku,
dosa kedua ibu-bapaku,
serta muslimin muslimat mu yang lain,
samada yang masih hidup atau sudah meninggal dunia,

"ya allah berilah aku kesihatan yang baik,
naikkanlah segala cahaya seri seluruh tubuhku
yang engkau cipta dengan sempurna,
seseungguhnya aku mahu segala
cahaya seri tubuh badan dan wajahku
menyejukkan setiap mata yang memandang,
amin.."



then cuci muka dengan
barangan MUSTIKA RATU
makan jamu untuk bersih darah
dan segala toksin dalam badan :)
huhu.. then kalau boleh..
mandi guna shower..
mata kena buka..
baru bersinar then xyah pakai lens da..
poyo je pakai lens haha.. :P